"ما هميشه سعي مي کنيم تا غذا را با بالاترين کيفيت به مشتریانمان ارائه کنيم." به جرئت مي توان گفت اين جمله شعار و سرلوحه ي کار رستوران هتل با بيش از ده سال فعاليت در صنف غذا است.ما از همان ابتدا هدف اين رستوران ارائه غذا با بهترين کيفيت و بالابردن استاندارد کاري در اين صنف بود. در سال هايي که سيستم هاي مديريت جديد و استانداردهاي کيفي و بهداشتي چندان جايي در صنف رستوران و چلوکبابي نداشت، رستوران هتل در تلاش بود تا سيستم مديريت جديد را در کار خود پياده سازي کند. سيستم هاي HACCP ، استفاده از متخصصين بهداشت، ايزو و سيستم هاي مديريتي، فرستادن افراد به خارج از کشور جهت ديدن دوره هاي تخصصي، همه و همه از جمله مواردي است که رستوران هتل در آنها پيش گام است. رستوران هتل امروزه با بيش از 20 نفر پرسنل متخصص، دو سالن پذيرايي، و يک تالار مصمم تر و منسجم تر از گذشته به مشتريان خود خدمت رساني مي کند."کيفيت غذا و رضايت مشتري اولويت اول ماست"اميدواريم با ميزباني شايسته از شما خاطراتي خوشي از رستوران هتل را برايتان رقم بزنيم.